Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Strategia lui Antonescu este catastrofală pentru PNL

Radu Tudor: Strategia lui Antonescu este catastrofală pentru PNL

Radu Tudor: Strategia lui Antonescu este catastrofală pentru PNL
de M.T.    |    26 Feb 2014   •   20:15

Felul în care acţionează Crin Antonescu în ultima perioadă este catastrofal pentru Partidul Naţional Liberal, consideră jurnalistul Radu Tudor.

„Strategia lui Crin Antonescu este catastrofală pentru PNL. Cu trei luni înaintea unor alegeri importante şi cu opt luni înaintea unor alegeri extrem de importante, în loc să coalizeze toate forţele partidului, în loc să aibă o relaţie armonioasă în interiorul USL, a creat un tămbălău de nedescris”, a spus Radu Tudor, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei".

„Este ilogic şi iraţional să vrei să câştigi alegerile europarlamentare şi prezidenţiale creând un mare tămbălău şi o mare frustrare în rândul populaţiei”, a adăugat jurnalistul.

„Poate Crin Antonescu are şi altceva în minte. Poate până la europarlamentare va face ceva spectaculos, care să ridice partidul în sondaje”, a afirmat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

De asemenea, jurnalistul a comentat şi plecarea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu din PNL.

„Plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu nu este una simplă. Eu cred că vor mai pleca oameni, în special dintre cei care au fost membri în Cabinetul Tăriceanu. Oameni grei, oameni competenţi”, a spus Radu Tudor.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close