Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Sunt curios dacă George Maior a avut aceeaşi preocupare şi faţă de ceilalţi candidaţi

Radu Tudor: Sunt curios dacă George Maior a avut aceeaşi preocupare şi faţă de ceilalţi candidaţi

Radu Tudor: Sunt curios dacă George Maior a avut aceeaşi preocupare şi faţă de ceilalţi candidaţi
10 Mai 2015   •   13:48
Fostul director al SRI George Maior a dat detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea după apariţia pozelor de la Paris. Discutia a avut loc chiar la sediul SRI, după cum a recunoscut Maior.
 
"Am avut o discuţie cu doamna Udrea, şi au fost clarificate mai multe lucruri. Nu era vorba de avertizare, în contextul unei campanii prezidenţiale, ea era candidat prezidenţial, eu cred că este câteodată importantă comunicarea pe aceste lucruri. Am avut o discuţie cu dânsa, la sediul SRI. O să discut cu oricine şi este normal să fac acest lucru, în calitate de director, dacă eu consider şi evaluez că există un interes al Serviciului din această perspectivă. Nu aş vrea să comentez mai mult, dar întotdeauna există un interes al Serviciului", a explicat Maior.
 
Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", a explicat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Ediţie de Weekend", realizată de Cătălina Porumbel, că este curios dacă George Maior a avut aceeaşi preocupare pe care a demonstrat-o faţă de Elena Udrea şi cu ceilalţi candidaţi înscrişi în cursa prezidenţială.
 
"Evident că poate vorbi cu oricine directorul SRI, în interiorul mandatului său. Întrebarea este următoarea: A avut aceeaşi grijă domnul Maior faţă de informaţiile vehiculate în legătură cu ceialalţi candidaţi de la prezidenţiale? Înţeleg că era precoupat de doamna Udrea, deşi nu ştiu cât de important era acest candidat. Dar aveam un prim-ministru care era acuzat de preşedintele ţării că este ofiţer acoperit. Asta era o speţă în care să se implice cât se poate de justificat domnul Maior, cu SRI. Doar că domnul Maior era preocupat cu doamna Udrea. Sunt curios dacă a avut întâlniri şi cu domnul Ponta şi cu domnul Iohannis, tot pentru a informa în legătură cu vulnerabilităţile pe timp de campanie."
 
Pe de altă parte, Radu Tudor a subliniat că este foarte posibil ca SRI să ştie cine a făcut acele fotografii.
 
"Faptul că SRI ştia cu două săptămâni înainte faptul că urmează să apare nişte fotografii explozive mie îmi spune că ei ştiu şi cine le-a făcut. Din păcate, nu se transmite în mod public, probabil domnul Maior are temerile sale."
 
"S-ar putea să ni se limpezească în curând elementele acestui război. George Maior este depozitarul multor informaţii. Sunt multe elemente de lămurit", a conchis Radu Tudor.
 

×
Subiecte în articol: radu tudor George Maior Elena Udrea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close