Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Un senator român acuză!

Radu Tudor: Un senator român acuză!

Radu Tudor: Un senator român acuză!
28 Noi 2019   •   19:31

Senatorul constănțean Vergil Chițac s-a retras din grupul parlamentar de prietenie România-Turcia după scandalul provocat de diplomații turci la Constanța, care au împiedicat-o pe Abigail Rupp, adjunctul ambasadorului SUA la București, să-și transmită mesajul adresat comunității musulmane cu ocazia sărbătorii nașterii profetului Mahomed.

Postarea senatorului este preluată, joi, de Radu Tudor pe blogul său.

"Acum exact o săptămână vă relatam despre comportamentul total deplasat al diplomaților turci de la Constanța, care au împiedicat-o pe doamna Abigail Rupp, adjunctul ambasadorului SUA la București, să-și transmită mesajul adresat comunității musulmane cu ocazia sărbătorii nașterii profetului Mahomed.

În consecință, am decis să mă retrag din grupul parlamentar de prietenie România-Turcia al cărui membru sunt. Declarația politică pe care am făcut-o ieri în Senat o găsiți mai jos.

P.S. Aud că diplomații turci se comportă în continuare ca niște politruci, amenințându-l pe Muftiul cultului musulman, domnul Iusuf Muurat, că vor face ei toate intervențiile necesare la cei 56 de imami, ca să nu fie reales anul viitor. Mizerabil!"

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close