Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Victor Ponta se depărtează tot mai mult de politica PSD

Radu Tudor: Victor Ponta se depărtează tot mai mult de politica PSD

Radu Tudor: Victor Ponta se depărtează tot mai mult de politica PSD
de M.Z.    |    13 Iun 2016   •   20:08

Fostul premier Victor Ponta arată că se depărtează pe zi ce trece de politica partidului său, PSD, este de părere analistul politic Radu Tudor, făcând referire la declarațiile contradictorii ale lui Dragnea și Ponta în ce privește eventuala suspendare a președintelui.

”Mi se pare că pe zi ce trece, Victor Ponta se depărtează tot mai mult de politica oficială a PSD”, a spus Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Jurnalistul a explicat că atunci când au fost întrebați despre o eventuală suspendare a președintelui Klaus Iohannis, șeful PSD Liviu Dragnea a răspuns că ”nici vorbă de așa ceva”, că nu se poate vorbi de o atitudine așa ostilă a PSD la adresa șefului statului.

În aceeași zi, după circa a oră, fostul premier Victor Ponta a postat pe Facebook și arată că vrea demisia președintului.

Acestea nu sunt singurele declarații contradictorii între Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat că intenţionează să îşi depună candidatura pentru şefia Camerei la şedinţa conducerii PSD de marţi.

El speră că la votul de marţi din şedinţa conducerii PSD va fi susţinut în primul rând de Liviu Dragnea.

Referitor la acest subiect, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat: ''Dacă s-a autopropus (n.r. Victor Ponta), nici nu trebuie să mai votăm'

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, de la Camera Deputaților, că nu își dorește șefia Camerei, în contextul în care Valeriu Zgonea a rămas fără această funcție.

Numele lui Liviu Dragnea a apărut, pe surse, ca posibil înlocuitor al lui Zgonea, pentru funcția de președinte al Camerei.

Valeriu Zgonea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce a fost revocat din funcție. La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din funcția de președinte al Camerei.

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close