Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, întrebată dacă vrea să fie președintele Camerei Deputaților: ”Sunt full-option la Ministerul Muncii”

Raluca Turcan, întrebată dacă vrea să fie președintele Camerei Deputaților: ”Sunt full-option la Ministerul Muncii”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întrebată într-o conferință de presă dacă și-ar dori să devină președintele Camerei Deputaților, iar ea a spus că nu, motivând că este ”implicată full-option” la Ministerul Muncii.

Raluca Turcan, întrebată dacă vrea să fie președintele Camerei Deputaților: ”Sunt full-option la Ministerul Muncii”
Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2021   •   15:49

"Mă cunoaşteţi de foarte mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii", a declarat Raluca Turcan într-o conferință de presă.

Aceasta a mai fost întrebată și dacă se teme că va pierde funcția de ministru al Muncii, iar Turcan a răspuns: ”În general nu am temeri.

Teamă în privinţa mandatului de ministru al Muncii, cu atât mai puţin, pentru că proiectele de la minister vorbesc despre eficienţa mandatului meu şi susţinerea proiectelor pe care le am de asemenea este confirmată atât în documentele oficiale ale noastre ca Guvern, cât şi în documentul politic al moţiunii pe care premierul Florin Cîţu.

Dacă citiţi textul moţiunii, veţi vedea că o piatră de bază în reformele de care avem nevoie şi pe care ni le asumăm o reprezintă proiectele demarate deja la ministerul Muncii”.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close