Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan a fost validată preşedinte interimar al PNL. „Trebuie să întărim parteneriatul cu preşedintele Iohannis”

Raluca Turcan a fost validată preşedinte interimar al PNL. „Trebuie să întărim parteneriatul cu preşedintele Iohannis”

Raluca Turcan a fost validată preşedinte interimar al PNL. „Trebuie să întărim parteneriatul cu preşedintele Iohannis”
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook
04 Mar 2017   •   13:21

Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului Naţional Liberal a validat-o sâmbătă pe Raluca Turcan ca preşedinte interimar al PNL.  Decizia a fost luată cu o largă majoritate, înregistrându-se şi patru voturi împotrivă şi o abţinere, scrie Agerpres.

De asemenea, CNC l-a validat sâmbătă şi pe Cristian Buşoi ca secretar general interimar al PNL, tot cu majoritate, fiind exprimate şi cinci voturi împotrivă şi patru abţineri. 

Raluca Turcan a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este şi va fi partenerul PNL. 

"Trebuie să întărim acest parteneriat, pentru că preşedintele Klaus Iohannis a fost în prima linie ca principal apărător al statului de drept şi al parcursului european al României", a spus Raluca Turcan, la CNC al PNL, care se desfăşoară la Parlament. 

Ea a susţinut că "PNL trece acum printr-o perioadă dificilă, complicată chiar". 

"Dacă mă uit la imaginile din campania electorală sunt încrezătoare că vom regăsi în PNL o echipă, forţă, credibilitate şi prietenie, respectul reciproc, lucruri pe care se pare că unii dintre noi le-am pierdut. Dacă suntem uniţi putem să dobândim un sprijin real din partea celor care se uită la PNL", a afirmat Raluca Turcan. 

Liderul liberalilor a menţionat că PNL a suferit o "înfrângere usturătoare" la alegerile parlamentare. 

"Avem resurse, energie, credinţă, oameni valoroşi, depinde de noi cum ne vom uni", a adăugat Turcan. 

Potrivit liderului liberal, la alegerile parlamentare cauza majoră a pierderii competiţiei a fost "mesajul incoerent şi lipsit de consistenţă" faţă de cei care doreau să voteze PNL. 

"Trebuia să îi lovim în moalele capului pe PSD-işti", a afirmat Turcan, adăugând că PSD "torpilează" în fiecare zi mediul de afaceri. 

Preşedintele interimar al PNL a precizat că propunerea pentru alegerea preşedintelui formaţiunii de către toţi membrii de partid nu a trecut de Biroul Politic Naţional, dar a arătat că a susţinut ca viitorul Congres să fie cât mai cuprinzător. 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close