Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, atac dur cu privire la legea salarizării: ”Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic”

Raluca Turcan, atac dur cu privire la legea salarizării: ”Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic”

Raluca Turcan, atac dur cu privire la legea salarizării: ”Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic”
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook
19 Apr 2017   •   13:16

Raluca Turcan a lansat un atac dur la adresa guvernului PSD cu privire la legea salarizării, prin intermediul Facebook.

”Aflăm de la pesediști că au amânat-o pentru Sfântul Așteaptă. Degringolada guvernamentală e totală. Nici nu se putea altfel. Rețeta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului: promisiuni gigantice, cheltuieli fără limite, venituri și investiții în picaj.
Și-au dat seama până și ei că n-au de unde revărsa cornul abundenței peste sectorul bugetar așa cum s-au lăudat. De aceea își pasează unii altora răspunderea pentru această lege, de aceea se contrazic și își calcă în picioare promisiunile de la care au pornit.
Nu în ultimul rând, o lege a salarizării bugetare trebuie să aibă la bază un set clar de criterii, valori și principii despre care nimeni nu i-a auzit vorbind pe Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și pe Olguța Vasilescu. N-au făcut-o pentru că nu au nicio idee... Ca să abată atenția de la construcția mincinoasă și neprofesionistă a proiectului de buget pe 2017, ( în vreme ce, foarte probabil, pregăteau de zor loviturile împotriva Justiției,) Liviu Dragnea a venit cu diversiunea ”marii găuri bugetare” pe care ar fi lăsat-o guvernarea precedentă. Au făcut o comisie parlamentară, au fost audieri. Timp pierdut, bătaie de joc, mult zgomot pentru nimic. Mai știe cineva rezultatele anchetei acestei comisii ?”, a declarat Turcan.

Ea a mai adăugat că realitatea și adevărul problemelor cu care se confruntă românii sunt mai puternice decât orice diversiuni.

×
Subiecte în articol: legea salarizarii timp Dragnea guvern
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close