Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, atac dur la actuala guvernare: „Este ruptă de realitate”

Raluca Turcan, atac dur la actuala guvernare: „Este ruptă de realitate”

Raluca Turcan, atac dur la actuala guvernare: „Este ruptă de realitate”
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan
23 Aug 2017   •   11:51

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, acuză actuala guvernare că este ruptă de realitate.

"Niciodată, în ultimii 28 de ani, ruptura dintre realitate şi guvernare n-a fost mai mare. Niciodată, din '89 până azi, minciuna guvernării n-a atins asemenea proporţii groteşti", a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.

Raluca Turcan este sceptică privind declaraţia premierului Mihai Tudose care a afirmat că el crede "că vom depăşi 5,2 miliarde de euro anul acesta", referindu-se la atragerea de fonduri europene.

"Citeşti şi te cruceşti. Liviu Dragnea, despre îndeplinirea programului de guvernare: 'Trebuie să recunosc ca pentru mine este o veste foarte bună, au început sa îl şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creşterea economică şi faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate'. Mihai Tudose după ce, în primele cinci luni, au atras 0,004% din fondurile europene prevăzute pentru exerciţiul financiar curent: 'Cred că vom depăşi 5,2 miliarde de euro anul acesta'. Depăşiri fantasmagorice de plan, ca pe vremea plenarelor PCR", a spus Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele liberalilor spune despre social-democraţi că "singurele aspecte la care s-au autodepăşit sunt proasta guvernare, minciuna şi tentativa disperată de a găsi ţapi ispăşitori."

Raluca Turcan crede că cei de la guvernare "nu mai ştiu cum să peticească bugetul pe care l-au găurit şi deficitele pe care le-au adâncit, dar raportează un nivel record al încasărilor pe care nimeni nu le-a văzut".

"Exact asta aşteptau mamele cărora le-au tăiat indemnizaţia de creştere a copilului, familiile care au căutat în zadar vaccinuri pentru bebeluşii lor, părinţii ai căror copii vor începe anul şcolar fără manuale, persoanele cu dizabilităţi şi cele cu contracte part-time pe care le vor lăsa fără loc de muncă prin două OUG aberante. Exact asta îi va face fericiţi pe românii pe care i-au pus la cozi umilitoare la paşapoarte sau pe şoferii blocaţi în şiruri nesfârşite care au aflat ca vor face autostrada Sibiu-Piteşti la Sf Aşteaptă. Exact asta îşi doreau întreprinzătorii asupra cărora s-au năpustit cu taxe şi reglementări schimbătoare care le fac viaţa un calvar", a mai scris Raluca Turcan în aceeaşi postare.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close