Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, despre Cătălin Rădulescu: „Reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului”

Raluca Turcan, despre Cătălin Rădulescu: „Reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului”

Raluca Turcan, despre Cătălin Rădulescu: „Reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Mar 2017   •   15:25

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că deputatul PSD Cătălin Rădulescu reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului, prin ceea ce a spus public.

"Acest domn, în mod nedemn, este parlamentar al României. Într-o ţară în care instituţiile statului ar funcţiona, în secunda doi după publicarea acelui interviu, Serviciul Arme ar fi trebuit să fie la uşa domnului parlamentar şi să îi confişte armele, dacă acesta le deţine, pentru că prin ceea ce a spus public reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului", a afirmat Turcan, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.

Întrebată ce ar trebui să păţească Rădulescu în cazul în care armele despre care vorbea sunt de colecţie, Turcan a spus: "Atunci ar trebui să i se facă un test psihologic".

Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat, într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare".

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close