Antena 3 Politică Raluca Turcan: ”Guvernul să renunțe la plafonarea indemnizației pentru mame, în caz contrar analizăm depunerea unei moțiuni”

Raluca Turcan: ”Guvernul să renunțe la plafonarea indemnizației pentru mame, în caz contrar analizăm depunerea unei moțiuni”

18 Mai 2017   •   14:53
Raluca Turcan: ”Guvernul să renunțe la plafonarea indemnizației pentru mame, în caz contrar analizăm depunerea unei moțiuni”
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook

PNL va analiza depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, în cazul în care Guvernul nu renunţă până la sfârşitul săptămânii la intenţia de plafonare a indemnizaţiei pentru mame, a declarat, joi, preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan

"Solicitarea pe care PNL o adresează Guvernului este ca, până la sfârşitul săptămânii, să renunţe la intenţia de plafonare a indemnizaţiei pentru mame. Soluţia stimulativă pentru creşterea natalităţii în România este ca indemnizaţia să reprezinte 85% din veniturile salariale pe ultimele 12 luni. În caz contrar, PNL va analiza depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Muncii", a afirmat Turcan, într-o conferinţă de presă. 

Președintele interimar PNL a susţinut că poziţia în privinţa indemnizaţiei pentru mame duce la ideea că Guvernul urmăreşte răzbunarea pe anumite categorii profesionale şi sociale. 

"Abordarea pe care PSD o are, prin persoana ministrului Muncii, este una care te face să te gândeşti că deja Guvernul urmăreşte răzbunarea pe anumite categorii profesionale şi sociale care le-au fost potrivnice, pentru că vorbim despre categorii sociale care câştigă bine, care contribuie prin taxe şi impozite la bugetul statului, care consumă în România şi care, din nefericire, sunt lovite în fiecare zi de către actualul Guvern", a adăugat Turcan. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close