Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: ”Implicarea lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică”

Raluca Turcan: ”Implicarea lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică”

Raluca Turcan: ”Implicarea lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică”
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan
21 Iun 2017   •   12:31

Raluca Turcan a transmis un mesaj din partea PNL în plenul Parlamentului cu privire la moțiunea de cenzură.

”Acest moment developează clar, nu doar lipsa de încredere a PSD din campania electorală sau incompetența acestui Guvern, ci mai ales disponibilitatea domnilor Dragnea și Tăriceanu de a negocia orice, de a vinde interesul public pentru a-și rezolva problemele în interior. Problema este că PSD este incapabil de o guvernare de tip european.”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a adăugat că nu poporul a cerut demiterea Guvernului, doar Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu și au făcut acest lucru pentru a avea un Guvern mai obedient decât cel de acum.

”Ați spus că acest Guvern este incompetent. Dar nu dumneavoastră l-ați făcut? L-ați acuzat pe Grindeanu că își exercită guvernarea în nume personal, dar dumneavoastră ați luat multe decizii în interes personal, cum a fost și Ordonanța 13. Concluzia este că orice implicare a lui Liviu Dragnea în procesul de guvernare este toxică.”, a mai afirmat Turcan.

Raluca Turcan a mai susținut faptul că este iresponsabil ca PSD să poarte războaie pentru control politic, prin instituțiile statului.

În timpul declarațiilor deputatului PNL, parlamentari ai Partidul Social Democrat au părăsit sala.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close