Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, mesaj dur adresat liberalilor absenți la Comisia Juridică: ”Cei care nu sunt prezenți fac Opoziția praf”

Raluca Turcan, mesaj dur adresat liberalilor absenți la Comisia Juridică: ”Cei care nu sunt prezenți fac Opoziția praf”

Raluca Turcan, mesaj dur adresat liberalilor absenți la Comisia Juridică: ”Cei care nu sunt prezenți fac Opoziția praf”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Raluca Turcan
04 Mai 2017   •   12:47

Raluca Turcan, președintele interimar PNL, îi critică dur pe colegii liberali care absentează de la mizele politice mari și consideră că aceștia fac Opoziţia "praf".

”Despre praf: Opoziția contează și e relevantă doar atunci când e prezentă, pentru că uneori mobilizarea poate fi decisivă în a câștiga o luptă prin votul pe care îl ai. Sau măcar îți exprimi clar și tare poziția politică, dacă votul tău nu e decisiv. 
Cei care lipsesc atunci când e mai important (la mize politice foarte mari) sunt cei care fac OPOZIȚIA PRAF și întrețin senzația unei complicități subterane cu agenda celor care fac din hoție o virtute. Absențele de ieri din Comisia juridică (cu excepția celei motivate medical dar care trebuia sa aibă înlocuire) aduc întreg partidul în punctul de a fi privit ca pactizând cu PSD. 
Așadar, nu le pot trece cu vederea, dar nu e rolul meu să le explic sau să le scuz opiniei publice. Aceasta este în primul rând obligația celor în cauză față de oamenii care i-au votat. Acesta este răspunsul meu, onest, pentru nenumăratele mesaje de indignare pe care le-am primit. 
Nu cred că ar trebui să-și mai permită vreun lider din PNL să perpetueze această abordare, tipic PSD-istă, potrivit căreia ne putem permite orice pentru că până la urmă poporul uită. E ceea ce a adus PNL în această situație și este chiar pariul pe care PSD îl face acum cu grațierea și îl va pierde: POPORUL NU UITĂ ȘI CU GREU IARTĂ! Cu atât mai dificil îi va fi PNL-ului, pentru că față de partid au fost și sunt așteptări mari - în consecință dezamăgiri pe măsură. 
Iar pentru a răspunde așteptărilor, prima condiție este să fii acolo unde contează ca să poți arăta că ești cu adevărat cine spui că ești. Asta aștept de la toți parlamentarii PNL!”, este mesajul Ralucăi Turcan postat prin intermediul Facebook.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close