Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Ponta nu şi-a depăşit nivelul de cultură, acela al vocabularului de mahala

Raluca Turcan: Ponta nu şi-a depăşit nivelul de cultură, acela al vocabularului de mahala

Raluca Turcan: Ponta nu şi-a depăşit nivelul de cultură, acela al vocabularului de mahala
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Sep 2011   •   10:55

Raluca Turcan a declarat, la RFI, că liderul PSD Victor Ponta este un personaj "imatur", cu un "limbaj de mahala". Cu această ocazie, democrat-liberala a cerut un dialog cu Opoziţia, explicând că acest dialog nu trebuie purtat cu preşedintele PSD sub nici o formă.

"Dialog cu Opoziţia nu înseamnă neapărat dialog cu Victor Ponta, pentru că Victor Ponta este imatur, n-a reuşit să înţeleagă responsabilitatea unui şef de partid şi n-a reuşit să-şi depăşească probabil propriul nivel de cultură, acela al vocabularului de mahala (…)", spune Raluca Turcan.

Mai mult decât atât, Raluca Turcan a precizat că "orice lider politic, fie că-i preşedinte de partid sau simplu parlamentar trebuie să aibă un discurs public civilizat, cu argumente şi cu maximă responsabilitate. Deci Victor Ponta nu intră în categoria liderilor maturizaţi şi pregătiţi să conducă un partid".

"Există, sper eu, totuşi, un nivel de înţelegere al parlamentarilor PSD şi PNL. Poate că forurile lor de conducere vor lua decizia să-i atragă atenţia lui Victor Ponta că interesul românilor este mai presus de nişte mici şuşanele lingvistice, pe care le face Victor Ponta sau chiar uneori Crin Antonescu. Oricum, Crin Antonescu nu atinge nivelul lui Victor Ponta de suburban al dialogului politic şi al discursului politic", a conchis Raluca Turcan."

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Victor Ponta PSD pdl
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close