Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Primesc câte zece telefoane de ameninţare pe zi, dar sunt liniştită

Raluca Turcan: Primesc câte zece telefoane de ameninţare pe zi, dar sunt liniştită

Raluca Turcan: Primesc câte zece telefoane de ameninţare pe zi, dar sunt liniştită
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Iul 2012   •   14:59

Raluca Turcan, vicepreşedintele PDL, a declarat că primeşte câte zece telefoane de ameninţare pe zi, dar că este "liniştită". Aceasta a menţionat că în ultima perioadă primeşte câte zece telefoane de ameninţare pe zi, la fel ca în timpul campaniei electorale, când a depus plângere la Poliţie, scrie Mediafax
   
Afirmaţia a fost făcută în contextul în care un bărbat a intrat în sediul PDL situat în centrul Sibiului, în timp ce deputatul PDL susţinea o conferinţă de presă.
   
"Să discutaţi că ne-aţi tăiat pensiile, de patru luni nu am ce mânca, asta să discutaţi. Suntem oameni bătrâni, ne-aţi tăiat pensiile de handicap. Am lucrat 47 de ani într-o întreprindere şi dumneavoastră mi-aţi tăiat pensia. Mai ai curajul să vii să zâmbeşti! Suntem 950 de oameni în situaţia asta, de luni nu am luat banii. Nu am ce mânca, nu mă angajează nimeni. Aveţi tupeul să veniţi în faţa noastră. Să vă prindem pe aici cu domnul Băsescu, să vedeţi ce veţi păţi. Să nu aveţi tupeul să veniţi în Sibiul ăsta. Mi-ar crăpa obrazul de ruşine. Vă sparg geamul şi să mă bage în puşcărie că măcar acolo nu-mi trebuie bani, că am ce mânca", a strigat bărbatul.
   
În timp ce deputatul PDL încerca să îl poftească afară pentru a-şi relua conferinţa, acesta i-a spus: "Nu la revedere, că vă voi urmări, zi şi noapte".
   
"Probabil face parte din seria persoanelor care în ultimele zile mă ameninţă cu moartea. Asta este realitatea - primesc telefoane în care sunt ameninţată, dar mergem mai departe, telefoane cu mesaje vocale. Una din persoane este aceeaşi din perioada campaniei electorale. Am făcut atunci plângere. Mă gândesc dacă să mai fac, dar asta e viaţa. Până la urmă fiecare cetăţean al acestei ţări trebuie respectat", a comentat deputatul PDL.
   
Potrivit acesteia, cel care i-a trimis ameninţări în timpul campaniei a fost identificat, însă nu ştie ce măsuri a luat Poliţia.
  

×
Subiecte în articol: campanie electorala
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close