Raluca Turcan: „PSD a promis linişte socială în campania electorală, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic şi dezamăgire masivă”

de S.T.    |    28 Aug 2017   •   23:16
Raluca Turcan: „PSD a promis linişte socială în campania electorală, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic şi dezamăgire masivă” Foto: Facebook/Raluca Turcan

PSD nu va dormi liniştit până când legile Justiţiei nu vor fi modificate, este de părere prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care consideră că „protestele #Rezist înseamnă normalitate”.

„PSD nu va dormi liniştit până când legile Justiţiei nu vor fi modificate! Respect pentru toţi românii care au curajul să spună un NU răspicat trio-ului Dragnea - Tăriceanu - Toader! PSD a promis linişte socială în campania electorală, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic şi dezamăgire masivă a oamenilor. Se împrumută pentru a plăti pensii şi salarii, iar cei care vor trebui să plătească datoriile sunt penalizaţi de Guvernul PSD prin vulnerabilizarea legislaţiei şi instabilitatea economiilor în bănci şi conturi de pensii private! Protestele #Rezist înseamnă normalitate!”, a scris Raluca Turcan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ea anunţă că PNL va folosi „toate instrumentele legale pentru a opri politizarea justiţiei şi subordonarea ei PSD-ului”.

x close