Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: "PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL, să învețe din modul în care s-au prezentat la audieri"

Raluca Turcan: "PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL, să învețe din modul în care s-au prezentat la audieri"

Raluca Turcan, vicepremierul interimar, le-a transmis social-democraților că ar trebui să ia lecții de la miniștrii PNL de cum ar trebui să se prezinte la audierile din Parlament. Turcan i-a acuzat pe cei din PSD că sunt interesați doar de "show mediatic și de vendete personale".

Raluca Turcan: "PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL, să învețe din modul în care s-au prezentat la audieri"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2020   •   21:23

"PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL și să învețe din modul în care s-au prezentat și astăzi la audierile din Parlament. Răspunsuri pertinente, competente, chiar dacă pesediștii au demonstrat, încă o dată, că sunt interesați doar de show mediatic și de vendete personale. Pare că au uitat că în doar 3 ani de zile, au reușit să schimbe 3 premieri și peste 70 de miniștri, unul mai incompetent decât celălalt. Mai mult, pe vremea audierilor miniștrilor PSD, acestea aveau loc în paralel, se întindeau pe parcursul unei singure zile, special pentru ca mass-media să nu poată să le urmărească pe toate, în speranța că nimeni nu va vedea cât de slab pregătiți sunt aceștia.

Avizele negative din comisii pentru miniștrii PNL au o singură explicație: PSD trebuie să fie contra, chiar dacă știu și ei că nu au dreptate. Dar românii nu mai pot fi păcăliți și văd că pesediștii nu fac altceva decât să tergiverseze o procedură constituțională: au stabilit programul audierilor în comisii, dar au refuzat să stabilească și ziua votului pentru învestitură. Iresponsabili până la capăt, dar complet în acord cu comportamentul lor de până acum: pentru PSD, legea este opțională și este respectată doar dacă nu îi încurcă", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan audieri parlament
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close