Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos în Parlament, dovedindu-şi încă o dată năravul

Raluca Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos în Parlament, dovedindu-şi încă o dată năravul

Raluca Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos în Parlament, dovedindu-şi încă o dată năravul
de S.T.    |    06 Mar 2017   •   21:39

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat, luni, că adoptarea de către Senat a OUG 9/2017, prin care se elimină obligativitatea ca ordonatorii de credite să nu depăşească sumele angajate prin Legea bugetului, reprezină o continuare a unui „plan ticălos”, din care mai face parte OUG 6/2017, plan de căpuşare a banului public.

„PSD îşi continuă planul ticălos în Parlament, dovedindu-şi încă o dată năravul. Azi, Senatul a adoptat OUG 9, prin puterea majorităţii parlamentare PSD-ALDE, un act normativ care impune lipsa de transparenţă în cheltuirea banilor publici, posibilitatea utilizării discreţionare a fondurilor publice, suspendarea singurelor prevederi care impuneau rigoare bugetară şi erau sancţionate penal prin Legea finanţelor publice”, a scris, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ea afirmă că PNL va utiliza ”toate pârghiile instituţionale” pentru a bloca derapajele coaliţiei guvernamentale, Turcan enumerând printre acestea OUG 6 şi 9 şi Legea graţierii.

„Trebuie să înţelegem cu toţii că PSD-ALDE are o singură reţetă de guvernare pe care ştie să o aplice: căpuşarea statului în interesul găştii de partid. Pentru acest lucru mimează apărarea interesului public, prin promisiuni fantasmagorice, iar singurul lucru concret şi realizabil al acestei guvernări este spolierea resurselor publice”, a conchis Raluca Turcan.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close