Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: PSD menţine mascarada

Raluca Turcan: PSD menţine mascarada

Raluca Turcan: PSD menţine mascarada
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan
de S.T.    |    13 Iun 2017   •   17:16

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat marţi că prin prelungirea termenului de depunere a raportului Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 PSD „menţine mascarada” şi distrage atenţia opiniei publice pe un subiect cu totul fals.

„PSD a mai oferit astăzi nişte lovituri de graţie la adresa decenţei şi interesului public. După ce că îşi sapă propriul Guvern, PSD nu se dezminte nici în Camera Deputaţilor şi Senat. Am constatat cu suprindere că au propus şi au şi votat prelungirea termenului de depunere a raportului celebrei comisii de anchetă privind rezultatul alegerilor din 2009. Ce înseamnă lucrul acesta? Că vor să menţină mascarada şi să mai distragă atenţia opiniei publice pe un subiect cu totul şi cu totul fals, care nu are nicio relevanţă pentru viaţa cetăţeanului de zi cu zi. În plus faţă de asta, au mai aprobat, tot într-un dispreţ total, şi decontarea cheltuielilor de transport şi de cazare a tuturor celor invitaţi la această comisie”, a spus Turcan la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că, pe perioada vacanţei parlamentare, de câte ori va întâmpina vreo problemă de fond serioasă, PSD va distrage atenţia opiniei publice „cu o comisie de anchetă fără niciun sens, pe banii cetăţeanului român”.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close