Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Remanierea guvernului trebuie făcută. PDL trebuie să vină cu o nouă garnitură de miniştri

Raluca Turcan: Remanierea guvernului trebuie făcută. PDL trebuie să vină cu o nouă garnitură de miniştri

Raluca Turcan: Remanierea guvernului trebuie făcută. PDL trebuie să vină cu o nouă garnitură de miniştri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Sep 2011   •   16:52
Deputatul PDL, Raluca Turcan, a scris duminică, pe blog, un articol în care precizează că remanierea guvernului trebuie făcută şi că PDL trebuie să vină cu o garnitură înnoită de miniştri, capabilă să ducă mai departe reformele stabilite.

De altfel, Turcan a menţionat că unul dintre subiectele politice din această toamnă este ideea creării unui pol de dreapta în jurul PDL, dar că înainte de a crea un pol al dreptei, PDL trebuie să ifere unele răspunsuri legate de agenda publică.

"Trebuie, de exemplu, să oferim oamenilor o viziune pentru România post-criză. Dacă 2011 este anul ieşirii din criză, atunci acest lucru înseamnă o nouă viziune de dezvoltare, pe care PDL trebuie să o producă. Oportunităţile de dezvoltare se valorifică pe baza unei noi abordări”, scrie Raluca Turcan.

De asemenea, Turcan scrie că a trecut un an de la ultima remaniere guvernamentală şi mai sunt trei luni şi jumătate până la anul electoral 2012 şi trebuie reflectat asupra obiectivelor încă neatinse de guvernanţi, dar şi asupra corecţiilor de parcurs.

"Ca în orice lucru bine făcut, modificările de fond trebuie să preceadă modificările de formă. Înainte ca PDL să facă o nouă construcţie politică, PDL trebuie să demonstreze că se schimbă el însuşi. Că îşi adaptează viziunea, că îşi schimbă parte din oameni, că îşi îmbunătăţeşte capacitatea de a interacţiona cu alegătorii, că îşi atinge obiectivele guvernării. Că face reformă şi remaniere. Fiindcă altfel orice rebranding va fi un eşec”, conchide Turcan.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close