Antena 3 Politică Raluca Turcan: Tudose accelerează către recesiune economică în loc să frâneze

Raluca Turcan: Tudose accelerează către recesiune economică în loc să frâneze

04 Iul 2017   •   17:26
Raluca Turcan: Tudose accelerează către recesiune economică în loc să frâneze
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan consideră că premierul Mihai Tudose accelerează către recesiune economică în loc să frâneze, asumându-şi în programul de guvernare „deformări fiscale”. 

„Tudose nu cunoaşte cum se folosesc pedalele economiei! Accelerează către recesiune economică, în loc să frâneze! Domnul Tudose, care ne spunea că nu trebuie să fii economist ca să fii ministru al Economiei, trebuie apreciat pentru sinceritate şi pentru că a recunoscut implicit că nu cunoaşte cum funcţionează economia reală. Confirmarea vine nu doar din faptul că nu a demonstrat nimic în calitatea de ministru, dar şi din deformările fiscale pe care şi le-a asumat în noul program de guvernare: renunţarea la impozitul pe profit, noi taxe pe produse sau pe venituri, amânări ale reducerii TVA, impozite asupra veniturilor gospodăriilor”, a scris marţi Turcan pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit acesteia, chiar dacă i s-a condiţionat mandatul cu impozitul pe cifra de afaceri Tudose ar fi putut „să apese pe frână”. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close