Antena 3 CNN Politică Rănită din Colectiv, mesaj dur pentru Victor Ponta: Justiția lucrează și fiecăruia îi vine rândul!

Rănită din Colectiv, mesaj dur pentru Victor Ponta: Justiția lucrează și fiecăruia îi vine rândul!

O supraviețuitoare a tragediei din clubul Colectiv, Alexandra Furnea, îl atacă dur pe fostul premier Victor Ponta pentru comentariile pe tema situației arșilor în România.

Rănită din Colectiv, mesaj dur pentru Victor Ponta: Justiția lucrează și fiecăruia îi vine rândul!
Sursa foto: foto: Facebook/Alexandra Furnea
06 Ian 2020   •   13:26

Alexandra Furnea este unul dintre supraviețuitorii tragediei din Colectiv. Deranjată de recentele comentarii ale premierului de atunci al României, Victor Ponta, aceasta îi transmite un mesaj acestuia. Mai ales după ce Ponta i-a șters comentariile de pe Facebook. 

"Deranjat de comentariul pe care l-am lăsat la postarea dumnealui despre arșii din România, domnul Victor Viorel Ponta s-a îndeletnicit cu ștergerea acestuia, ca un veritabil apărător imparțial al libertății de exprimare și al valorilor democratice. Sper să vină momentul în care călăii acelor zile, cei care ne-au lăsat să murim singuri și cotropiți de microbi în spitale improprii, să se teamă să mai deschidă gura despre o tragedie pe care nu au știut și nu au vrut să o evite. Trebuie să ai îngrozitor de mult tupeu și să-ți lipsească de tot conștiința ca să comentezi despre situația arșilor când tu însuți ai contribuit din plin la chinuirea lor. În loc să plece privirea umili, cei din echipa lui Avemtotcenetrebuie sunt din nou activi și au ambiții politice din plin. Penibil.", a scris aceasta pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta colectiv
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close