Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: Am înghițit niște broaște râioase

Rareș Bogdan: Am înghițit niște broaște râioase

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că, pentru a schimba Guvernul Dăncilă, liberalii au "înghiţit nişte broaşte râioase".

Rareș Bogdan: Am înghițit niște broaște râioase
13 Ian 2020   •   19:57

"Gândiţi-vă că noi guvernăm în acest moment alături de alte şapte grupări politice, forţe politice. Unele dintre ele, personal, şi nu doar eu, foarte mulţi dintre liberali, şi sunt convins că şi Ludovic Orban, cu toată experienţa şi toleranţa sa, excesivă de multe ori, nu e cel mai fericit să stea braţ la braţ cu mulţi dintre cei care l-au tocat mărunt, l-au făcut în toate felurile şi ne-au făcut şi pe noi şi pe preşedinte", a afirmat Rareş Bogdan.

El a spus că, pentru a schimba Guvernul Dăncilă, PNL a "înghiţit nişte broaşte râioase".

"Dar, am înţeles că interesul acestei ţări este să oferim un guvern, să schimbăm Guvernul Dăncilă, şi atunci am înghiţit nişte broaşte râioase. Să ştiţi că nu le-am înghiţit cu mare plăcere şi nici nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica. Nu avem decât 96 de parlamentari şi avem nevoie de 233 de voturi. Asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură cu ei şi nici că suntem de acord sau că uităm ce au făcut în ultimii trei ani de zile. Deci pentru fiecare măsură pe care vrem să o luăm trebuie să negociem cu aceste partiduleţe, partide sau grupări politice create în Parlament, ad hoc. Nu e foarte simplu, să ştiţi", a mai spus Rareş-Bogdan, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Rareș Bogdan: Am înghițit niște broaște râioase

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close