Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan anunţă că pregăteşte o sancțiune pentru Raluca Turcan

Rareș Bogdan anunţă că pregăteşte o sancțiune pentru Raluca Turcan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că va propune o sancțiune pentru Raluca Turcan. "Vă asigur că voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan pentru că ne-a creat prejudiciu de imagine și nouă, și colegilor", a declarat joi seara, Rareş Bogdan, în cadrul unei emisiuni.

Rareș Bogdan anunţă că pregăteşte o sancțiune pentru Raluca Turcan
Sursa foto: Raluca Turcan/Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   22:08

"M-a deranjat și pe mine și pe alți colegi. Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din Guvern la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor... Să nu credeți că vreo unul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare" a spus Rareș Bogdan la Digi24, joi seară. 

Întrebat cât de responsabil i se pare ca un om care a gestionat Ministerul Muncii să le spună pensionarilor că banii lor sunt în pericol din cauza unei neînțelegeri pe care o are cu Florin Cîțu, Rareș Bogdan a răspuns că "este iresponsabilitate totală" și "o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat", scriu jurnaliştii de la dcnews.ro.

Rareş Bogdan spune că, prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL

"Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură. Cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil", a afirmat Rareș Bogdan. 

"Voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan"

Întrebat dacă Rămâne Raluca Turcan în PNL, Rareş Bogdan a răspuns:

"Niciodată nu voi accepta ca un lider care își spune părerile, chiar și în felul în care a făcut-o Raluca Turcan, în interiorul partidului - dânsa din păcate a făcut-o în afara partidului - să fie exclus.

Dar vă asigur că voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan pentru că ne-a creat prejudiciu de imagine și nouă, și colegilor.

O sancțiune statutară, dar în niciun caz nu se ajunge la excludere. Voi propune o sancțiune pentru că ne-a creat o problemă uriașă și a creat, mai ales, o problemă pensionarilor României.", a mai declarat Rareș Bogdan la Digi24. 

 

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Raluca Turcan
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close