Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, atac violent la adresa Vioricăi Dăncilă: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi să ajungă Simona Sensual și Bianca Drăgușanu miniștri la Justiție și la Interne?

Rareș Bogdan, atac violent la adresa Vioricăi Dăncilă: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi să ajungă Simona Sensual și Bianca Drăgușanu miniștri la Justiție și la Interne?

Rareș Bogdan, atac violent la adresa Vioricăi Dăncilă: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi să ajungă Simona Sensual și Bianca Drăgușanu miniștri la Justiție și la Interne?
12 Noi 2019   •   12:24

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan lansează un atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă, în condițiile în care candidatul PSD cere o înfruntare directă cu Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, iar șeful statului și liberalii nici nu vor să audă de așa ceva.

"E o chestiune extrem de simplă, dacă Klaus Iohannis stă de vorbă cu Viorica Dăncilă considerând-o o posibilă președinte al României, în momentul acela o legitimează pe doamna Dăncilă, să-i spună că o ia în calcul, că chiar contează. Este o jignire însuși faptul că această doamnă a ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale, este o jignire la adresa românilor, este o jignire la adresa românilor care învață limba română și care se bazează pe competență în primul rând ca să ocupe un post în administrație. Nu avem de ce să ne confruntăm cu doamna Dăncilă pentru că doamna Dăncilă s-a confruntat vreme de doi ani de zile cu poporul român, cu limba română, cu statul de drept, cu toate instituțiile statului și cu tot ceea ce înseamnă credința noastră în democrație. Doamna Dăncilă a fost girată de cel mai toxic personaj pe care l-a avut această țară. A recunoscut că vreme de șapte luni a fost ghidonată de Liviu Dragnea. Klaus Iohannis nu are ce să caute la o dezbatere cu acest candidat care a refuzat.... câtă vreme a fost premier discuțiile cu președintele României pe chestiuni spinoase, în momente foarte importante pentru România. Erau discuții între patru ochi, deci Dăncilă putea fi foarte sinceră. Nu la televizor! Acum vine să ne spună că ne dorește un dialog. Doamna Dăncilă se comportă ca un elev care chiulește, fără să-i pese de consecințe. Dezbaterea electorală cu doamna Dăncilă nu este posibilă, ea presupune argumente. Fostul premier nu are argumente. Doamna Dăncilă este total nepregătită pentru funcția de președinte al României, așa cum a fost și pentru funcția de premier. Cu doamna Dăncilă nu avem ce să discutăm. E doamna care era premier când au fost bătuți și gazați protestatarii. E o glumă faptul că doamna Dăncilă a ajuns în turul doi. Este incapabilă să vorbească corect românește. Faptul că a fost votată de 24% dintre cei care au fost la vot duminică mi se pare deja prea mult. Președintele nu evită dezbaterile, nu evită dialogul, dar nu putem face abstracție de persoana candidatului PSD ajunsă în turul doi. Vreți să o luăm în serios? Păi atunci o să ajungem cu Simona Sensual sau cu Bianca Drăgușanu ca miniștri la Justiție și la Interne. Vreți să le arătăm românilor că nu contează cât de lung ai părul, cât de mult ai mers la școală, că nu contează competența? Asta vreți să promovăm în spațiul public? Nu vom avea dezbatere!", a declarat Rareș Bogdan, la Libertatea.

 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close