Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan îl atacă pe candidatul coaliţiei PSD-PNL la Primăria Bucureşti: "Am înţeles că e doctor de genunchi"

Rareş Bogdan îl atacă pe candidatul coaliţiei PSD-PNL la Primăria Bucureşti: "Am înţeles că e doctor de genunchi"

Alesul coaliţiei nu este pe placul tuturor liderilor din PSD şi PNL. Prim-vicepreşedintele liberal, Rareş Bogdan, şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu nominalizarea medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Bucureşti.

de Milena Niță    |    19 Mar 2024   •   11:13

"Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. (...) Am înțeles că e doctor de dinți... nu de dinți, de genunchi. 

Am vrut să-l sun pe maestrul Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și căruia îi urmăresc cu mare drag aparițiile TV și blogul, zic, maestre, ce faci? Candidezi?

Eu nu-l cunosc pe domnul acesta. Am primit numele lui de vreo 80-90 de ori în câteva ore, de la diverși... colegi, jurnaliști sau colegi din partid, care mă întreabă: "Domnule, mergeți cu Cristoiu?".

Nu, domnule Cîrstoiu, nu-i Cristoiu. "Păi, știți că-i doctor". Domnule, n-am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii.

Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți. Nu, de dinți, de genunchi. 

Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar", a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, în fața jurnaliștilor, întrebat ce părere are despre cel despre care se spune că va fi candidatul comun al Coaliției PSD-PNL la PMB.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close