Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, despre congresul PPE de la București: ”Vor veni 13 șefi de stat și de guvern. Cancelarul Nehammer a confirmat primul”

Rareș Bogdan, despre congresul PPE de la București: ”Vor veni 13 șefi de stat și de guvern. Cancelarul Nehammer a confirmat primul”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat că, la congresul PPE, care va avea loc pe 6-7 martie în București, vor veni 13 șefi de stat și de guvern, inclusiv cancelarul austriac Karl Nehammer.

Rareș Bogdan, despre congresul PPE de la București: ”Vor veni 13 șefi de stat și de guvern. Cancelarul Nehammer a confirmat primul”
Sursa foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    03 Mar 2024   •   14:32

"La București, începând cu marți seara, vor ajunge 13 șefi de stat și de guvern din familia PPE. Noi suntem cea mai mare familie politică europeană. Includem 56 de partide și avem 185 de europarlamentari din 705", a anunțat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a precizat că vor veni și premierul Poloniei, premierul Greciei, premierul Croației, dar și cancelarul Austriei și o serie de șefi de stat și de guvern sau vicepremieri.

"Domnul Nehammer a fost primul care a confirmat pe lista invitaților"*, a precizat acesta. 

La eveniment vor fi prezenți peste 2000 de delegați, europarlamentari și lideri importanți, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a Parlamentului, Roberta Metsola, președintele grupului Manfred Weber.

Rareș Bogdan a afirmat că vor avea loc întâlniri cu mai mulți oficiali români, însă a adăugat că nu poate dezvălui mai multe la acest moment.

Material susținut de PNL

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Congresul PPE
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close