Antena 3 Politică Rareș Bogdan explică ce s-ar putea întâmpla cu Nicușor Dan la alegeri după înregistrările-bombă cu el

Rareș Bogdan explică ce s-ar putea întâmpla cu Nicușor Dan la alegeri după înregistrările-bombă cu el

de Gabriel Dano    |    18 Sep 2020   •   23:30
Rareș Bogdan explică ce s-ar putea întâmpla cu Nicușor Dan la alegeri după înregistrările-bombă cu el

Rareș Bogdan a afirmat, vineri seară, la Antena 3, că efectul dezvăluirilor din presă, legate de înregistrările audio în care Nicușor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat, este mai degrabă unul care îl avantajează pe candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primăria Generală.

"O să vă uimesc - să știți că eu nu sunt neapărat specialist în campanii, dar există niște pași: cine vrea să lanseze bombe, "lebede negre", dacă le lansează prea târziu nu mai fac decât să victimizeze "adrisantul", ca să spunem așa. În momentul acesta am văzut câteva focus-grupuri care arată foarte clar că votanții nu se mută, ba mai mult a crescut gradul de mobilizare pro-candidat pentru că sunt deranjați de faptul că ar fi atacat", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea Exces de putere moderată de Adrian Ursu. 

Documentele care îl contrazic pe Nicușor Dan

Noi documente care îl contrazic pe Nicuşor Dan, în scandalul care s-a iscat după ce acesta l-ar fi apărat pe omul de afaceri Mitrache, zis Câinele, au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Este vorba de un document de la Tribunalul Bucureşti care dă dreptate Primăriei sectorului 4 care demola imobilul din Parcul Lumea copiilor, restaurant deţinut de afaceristul Mihai Mitrache, zis Câine. Procesul pe fond este încă pe rol, nu s-a terminat, astfel că nu se cunoaşte până acum nicio decizie, dacă demolarea clădirii a fost corectă sau nu.

Adina Anghelescu: La ora la care avea loc procesul, practic nu mai exista obiectul cauzei

"Decizia CAB de anul acesta, din mai, la ora la care avea loc procesul, practic nu mai exista obiectul cauzei, în sensul că demolarea avusese loc, exista notificare ca bunurile de acolo să fie ridicate de cei din familia Mitrache.

Apoi, a venit reclamanta şi a spus că în baza unor poze pe care ea le are, ar mai exista încă fundaţia de beton. În baza aceasta, instanţa a hotărât să judece în continuare, numai că nu prea mai avea ce.
Nicuşor Dan, înregistrat când ar interveni pentru un afacerist

În ceea ce priveşte legalitatea sau ilegalitatea construcţiei, urmează ca instanţa de la Tribunalul Bucureşti să ţină cont de normele metodologice ale aplicării Legii 50/91", a spus jurnalistul Adina Anghelescu, despre această "cauză încâlcită", miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Scandalul este recent, apărut după ce Nicuşor Dan a fost înregistrat de un funcţionar din primăria sectorului 4 în timp ce intervine pentru un afacerist

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close