Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan, despre momentul în care Traian Băsescu a aflat că a fost declarat oficial turnător

Rareş Bogdan, despre momentul în care Traian Băsescu a aflat că a fost declarat oficial turnător

Europarlamentarul Rareş Bogdan a vorbit, în direct la Antena 3, despre momentul în care Traian Băsescu a aflat că a fost declarat oficial turnător al Securităţii.

Rareş Bogdan, despre momentul în care Traian Băsescu a aflat că a fost declarat oficial turnător
Sursa foto: Antena 3 | Hepta | MMA
de Vasile Marcu    |    29 Mar 2022   •   13:51

"După decizia dată de Înalta Curte (n.r. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României), era în birou la etajul 11, în clădirea din spatele acestei clădiri, care leagă aceste două clădiri. Este locul unde este biroul europarlamentarilor români din PPE, cei 14, Traian Băsescu face parte din această delegaţie.

Suntem pe aceeaşi etaj, ca o chestiune inedită, cu delegaţia Italiei. Traian Băsescu este perete în perete cu fostul premier Silvio Berlusconi. Era în birou, după care a coborât în plenul Parlamentului, am avut un mini-plen.

Echipa domniei sale a rămas, este şi astăzi acolo. Domnia sa nu este la parlament. De miercuri seara nu a mai fost la Parlamentul European. Joi am avut o sesiune importantă de plen şi nu a mai participat la dezbateri.

Am înţeles de la soţia domniei sale că este într-un spital din Bruxelles. Sigur, îi dorim sănătate", a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

În momentul de faţă nu este sigur ce se va întâmpla în continuare, ce va face fostul preşedinte cu cariera sa politică la Bruxelles. Totul depinde de verdictul pe care îl vor da medicii. Cert este că este sub supraveghere medicală.

Maria Băsescu, primele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: ”Este încă la spital!”

Medicii vor decide dacă mai are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală, după ce au constatat că vechile sale afecţiuni cardiace i s-au reactivat.

Traian Băsescu a fost operat pe cord, în urmă cu doi ani, iar acum medicii au constatat că ar putea fi nevoie de o nouă intervenţie, dar totul depinde de felul în care va evolua starea sa de sănătate.

Colegii lui Traian Băsescu au vorbit cu acesta la spital şi au anunţat că este mai bine, vorbeşte şi se simte mai bine decât săptămâna trecută, însă în continuare are nevoie de atenta supraveghere a medicilor.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Traian Băsescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close