Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan se dezlănțuie: liderul din PNL care trebuie demis! Este omul lui Dragnea și Carmen Dan

Rareș Bogdan se dezlănțuie: liderul din PNL care trebuie demis! Este omul lui Dragnea și Carmen Dan

Rareș Bogdan pare că a pornit într-un tur de forță pe la mai multe televiziuni, după ce a fost surprins încălcând legea zilele trecute. Mai exact, acesta a sărbătorit ziua fiicei sale cu aproximativ 100 de persoane, conform imaginilor difuzate de publicația Libertatea. Prezent la Digi24, prim vicepreședintele PNL a cerut chiar și demisii.

Rareș Bogdan se dezlănțuie: liderul din PNL care trebuie demis! Este omul lui Dragnea și Carmen Dan
27 Iun 2020   •   15:00

Rareș Bogdan a ținut să precizeze, printre altele și faptul că se află în top 5 politicieni ca nivel de încredere și că premierul Ludovic Orban are procente mai mici decât el. Doar Klaus Iohannis s-ar situa mai bine pe partea dreapta a eșicherului politic, potrivit declarațiilor fostului jurnalist.

“Nu cred că Ludovic Orban a știut”

Întrebat de moderatorul Digi24 cum comentează faptul că Viorel Ștefu este colegul său, Rareș Bogdan a spus imediat că acesta trebuie demis. De precizat că Ștefu a condus Ministerul de Interne în perioada protestelor împotriva Ordonanței 13. Prim vicepreședintele PNL a spus  că nu poate sta la masă cu oamenii lui Dragnea și Carmen Dan. "Trebuie să fie demis Ștefu, nu poate să stea în PNL! Poate după o perioada de penitență de 5 ani, să fie acceptat", a spus acesta.

Rareș Bogdan a solicitat președintelui organizației de la Buzău sa îl demită pe cel care s-a ocupat cu reprimarea manifestanților. “Nu cred că Ludovic Orban a știut”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Viorel Ștefu a primit zilele trecute o funcție importantă în formațiune, ce de secretar general al PNL Buzău. Stefu a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne condus de Carmen Dan și a fost demis din funcție de fostul premier Sorin Grindeanu în urma scandalului legat de sms-ul primit de la un ofițer SRI pe 1 februarie. Prin sms era infirmat ca huligani din galeriile de fotbal vin sa sperie protestatarii din Piata Victoriei.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close