Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: ”Trebuie să ne gândim matur la viitorul țării, orașului și viitorul copiilor. Primarii liberali sunt cei mai buni”

Rareș Bogdan: ”Trebuie să ne gândim matur la viitorul țării, orașului și viitorul copiilor. Primarii liberali sunt cei mai buni”

Europarlamentarul și prim vicepreședinte PNL Rareș Bogdan spune că primarii liberali sunt cei mai buni, în contextul viitoarelor alegeri locale.

Rareș Bogdan: ”Trebuie să ne gândim matur la viitorul țării, orașului și viitorul copiilor. Primarii liberali sunt cei mai buni”
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2024   •   17:15

”Premierul Ciucă a ajuns la absorbție de 77% din banii din fonduri europene”, a spus Rareș Bogdan la întrunirea liberalilor din orașul Ianca, județul Brăila, la care a participat și premierul Nicolae Ciucă.

”Dacă vreți ca Ianca să se ridice la nivelul unui oraș european, votați un liberal, acesta este viitorul.

Înțelegeți că dacă Rusia se apropie de Gurile Dunarii, atunci România este într-un pericol total, real. Trebuie să ne gândim matur la viitorul țării, orașului și la viitorul copiilor.

Sunt convins că vreți ca cei plecați în diaspora să se întoarcă și cei ce cresc să rămână aici.

Liberalismul înseamnă progres, sa nu uitați că primarii liberali sunt cu adevărat cei mai buni”, a mai spus europarlamentarul.

Despre Nicolae Ciucă, prim vicepreședinte PNL a mai spus că, în contextul actual al războaielor, fostul premier știe cel mai bine cum să gestioneze situația, având în vedere pregătirea sa militară.

”Dumneavoastră știți ce înseamnă armata, ce înseamnă un general, ce înseamnă un om care a spus ca are o singură frica, să nu moară neîmpărtășit! Este președintele PNL, Nicolae Ciucă!”, a conchis Rareș Bogdan.

Material susținut de PNL

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close