Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS au spus că oculta mondială are ceva cu Vlad

Rareș Bogdan: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS au spus că oculta mondială are ceva cu Vlad

Rareș Bogdan a declarat, luni, că Vlad Voiculescu nu a făcut altceva, prin declarațiile privind diferențele între numărul real de decese și numărul raportat, decât să alimenteze teoriile conspirației și să distrugă lupta pe care autoritățile o duc încă de la începutul pandemiei pentru a câștiga încrederea românilor.

Rareș Bogdan: Vlad Voiculescu a alimentat toate teoriile conspirației! USR-PLUS au spus că oculta mondială are ceva cu Vlad
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    19 Apr 2021   •   11:43

”Le-am spus extrem de clar că este o problemă legată de doamna Moldovan, legată de domnul Voiculescu, le-am spus că deja suferă întreaga coaliție și ne afectează pe toți.

Poziția USR-PLUS a fost că vor avea o discuție cu doamna Moldovan și că îl vor susține pe Vlad Voiculescu.

După asta s-a întâmplat cu ordinul publicat peste noapte. Este anormal ca un prim ministru să afle despre un ordin al guvernului său, publicat în Monitorul Oficial, și informația să vină din spațiul public. Nu e normal!

Cei de la USR-PLUS ne-au spus că este o campanie împotriva lui Vlad Voiculescu, că oculta mondială are ceva cu Vlad Voiculescu, că PNL își folosește influența în presă... Nu a fost o discuție că lucrurile se vor liniști foarte mult! 

Cert este că așa cum au decurs lucrurile, nu mai puteau continua! După ce am văzut un interviu al lui Vlad Voiculescu la un post de televiziune am fost încă o dată convins că domnul Cîțu a procedat corect.

Cred că, cu toată supărarea lui Vlad, cel puțin cu toate declarațiile legate de COVID, noi ne luptăm de un an și câteva luni cu o propaganda venită inclusiv dinspre zona estică a Europei, extrem de agresivă. Nu poți da apă la moară, să alimentezi toate teoriile conspiraționiste la ascunderea de morți, e a doua oară. Prima dată a fost un răspuns dat Violetei Alexandru pe pagina de Facebook. Acum, a doua oară, mi s-a spus că nu a fost explicația suficient de bună pentru că în realitate nu e vorba de ascunderea de morți, dar e vorba de o modalitate diferită de calcul, pai toate teoriile conspiraționiste tocmai despre asta vorbesc. Noi ce facem? Alimentăm cu un oficial sau un fost oficial guvernamental teoriile conspirației? Că, de fapt, guvernele ar ascunde ceva când vedem oameni care mor, apropiați care abia primesc oxigen? Este inadmisibil și nu îl înțeleg pe Vlad de ce a făcut asta!” a spus Rareș Bogdan.  

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close