Antena 3 CNN Politică Răspuns dur din partea lui Dragnea pentru Anastase: "Este jenant pentru o femeie să facă astfel de declaraţii"

Răspuns dur din partea lui Dragnea pentru Anastase: "Este jenant pentru o femeie să facă astfel de declaraţii"

Răspuns dur din partea lui Dragnea pentru Anastase: "Este jenant pentru o femeie să facă astfel de declaraţii"
12 Iun 2012   •   15:36

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, i-a replicat  Roberta Anastase, care a spus despre el că a "consumat" mai mult decât trebuie ca să sărbătorească victoria în alegeri, că nu crede că Anastase lucrează la vreun restaurant şi că declaraţia este jenantă.


Dragnea a apreciat că declaraţia Robertei Anastase la adresa sa este jenantă pentru o doamnă şi nepermisă pentru un preşedinte al Camerei Deputaţilor.
   
"Nu pot să-mi dau seama ce a avut în minte când a spus că am consumat. Nu cred că lucrează la vreun restaurant. Regret profund genul ăsta de declaraţii. Arată că ăsta este genul PDL. Din păcate este o afirmaţie şi o reacţie degradantă pentru un om care ocupă a treia funcţie din stat, pentru că am vrut iniţial să spun că este al treilea om din stat. Nu, este un om care ocupă a treia funcţie din stat. Un preşedinte al Camerei nu are permisunea să facă astfel de declaraţii, a spus Dragnea.
   
El a precizat că anunţul său referitor la Roberta Anastase care mergea în ziua alegerilor însoţită de SPP-işti prin secţiile de votare din Ploieşti pentru a pune presiune pe cei de acolo şi pe poliţiţişti şi jandarmi este bazat pe realitate.

În replică, Roberta Anastase a spus că Dragnea "a consumat ceva înainte de a ieşi cu această aberaţie".
   
"Eu cred că domnul Dragnea a consumat ceva, o fi sărbătorit puţin mai devreme, înainte de a ieşi să facă astfel de declaraţie, care nici măcar nu este o declaraţie, este o aberaţie. Eu, ca cetăţean, am intrat în secţia de votare pentru a-mi exercita dreptul de vot. Nu am fost în secţia de vot decât pentru a vota. În plus, Biroul Electoral Judeţean nu confirmă blocarea numărării în vreo secţie de vot. Deci suntem într-o minciună totală organizată de USL, ca de altfel întreaga zi de vot de astăzi", declara Roberta Anastase
   

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Roberta Anastase
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close