Antena 3 CNN Politică Răspunsul Gabrielei Firea, întrebată dacă va candida la șefia PSD

Răspunsul Gabrielei Firea, întrebată dacă va candida la șefia PSD

Răspunsul Gabrielei Firea, întrebată dacă va candida la șefia PSD
02 Dec 2019   •   08:47

Gabriela Firea a declarat, duminică seară, că a luat o decizie și că nu își dorește să se înscrie în cursa pentru șefia PSD, la Congresul care va avea loc în luna februarie 2020

Edilul Capitalei a declarat că nu vrea să calce pe cadavre pentru a ocupa funcția, dar ia în calcul alte funcții precum cea de vicepreședinte.

 „Acum decizia este să nu intru într-o astfel de competiție pentru luna februarie. Nu pentru poziția nr. 1, pentru celelalte voi discuta cu colegii mei, de vicepreședinte, vom discuta”, a precizat Gabriela Firea.

„Sunt foarte ponderată când vine vorba de funcții și tot timpul spun că dacă va fi să fie la un moment dat aceste poziții vor veni natural așa cum au venit până acum. Fără să calc în picioare principii, sentimente, fără să iau locul cuiva, fără să calc pe cadavre, cum spun românii, și de multe ori e real, pentru că văd ce se întâmplă în jur. Chiar nu vreau să fac acest lucru, simt că nu sunt în acel moment în care să îmi asum o astfel de poziție. Cred că pot să ajut echipa noastră într-o altă formulă, luptând pentru Primăria Capitalei, pentru bucureșteni, ajutând și colegii din țară”, a spus Gabriela Firea, duminică, la RTV.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Presedintie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close