Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație în scandalul Bădălău - Anton. „Marin Anton nu a fost invitat la nuntă. A venit să caute scandal”

Răsturnare de situație în scandalul Bădălău - Anton. „Marin Anton nu a fost invitat la nuntă. A venit să caute scandal”

Răsturnare de situație în scandalul Bădălău - Anton. „Marin Anton nu a fost invitat la nuntă. A venit să caute scandal”
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Sep 2017   •   14:35

Fiul lui Niculae Bădălău, Gabriel Bădălău, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că fostul deputat Marin Anton nu a fost invitat la nunta desfăşurată sâmbătă seara la un restaurant din localitatea Comana.

Gabriel Bădălău a făcut această afirmație în calitate de naș la nunta cu pricina.

”Pot să vă confirm sută la sută acest lucru, atât în calitate de naș, dar am și confirmarea finilor mei și a părinților finilor mei, acest domn nu a fost invitat la nuntă. Acest domn nu a fost invitat la petrecere. Nu a intrat în local. Era la terasă. A venit singur, să caute scandal”, a spus Gabriel Bădălău, la Antena 3.

Informația a fost confirmată și de mireasă, care a declarat, la Antena 3, că Marin Anton ”nu se afla pe lista de invitați”.

PNL cere PSD să-l excludă din partid pe preşedintele executiv Niculae Bădălău, pe motiv că acesta l-ar fi agresat fizic pe liberalul Marin Anton, şi să se delimiteze public de "acest comportament agresiv". 

Liberalii precizează că deja autorităţile au confirmat că senatorul PSD Nicolae Bădălău l-a agresat Marin Anton, iar reprezentantul PSD este cercetat penal pentru lovire. 

Nicolae Bădălău: ”Detest violența”

Cu toate acestea, președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu l-a lovit pe fostul deputat Marin Anton și că a fost vorba de o simplă altercație verbală. Mai mult, liderul PSD a declarat că, deocamdată, nu a fost chemat la poliție.

Marin Anton, după ce ar fi fost bătut de Nicolae Bădălău: „M-a înjurat de măicuța mea și mi-a dat un pumn în gură”

Un nou episod violent s-a petrecut, sâmbătă seară, între doi lideri politici din România. Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a depus o plângere la Poliţia Giurgiu împotriva senatorului social-democrat Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD şi lider al organizaţiei judeţene PSD, pentru lovire, ameninţare şi alte violenţe, altercaţia dintre aceştia având loc la o nuntă desfăşurată sâmbătă seara la un restaurant din localitatea Comana.

 

×
Subiecte în articol: Marin Anton Niculae Badalau
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close