Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație privind majorarea accizelor la carburanți! Premierul Mihai Tudose a făcut anunțul

Răsturnare de situație privind majorarea accizelor la carburanți! Premierul Mihai Tudose a făcut anunțul

Răsturnare de situație privind majorarea accizelor la carburanți! Premierul Mihai Tudose a făcut anunțul
09 Aug 2017   •   22:14

Românii s-au îngrijorat degeaba. Premierul Mihai Tudose a dat asigurări, miercuri seara, că majorarea accizelor la carburanţi nu va genera creşterea preţului benzinei şi motorinei, el afirmând că, în caz contrar, statul ar putea ”umbla” la redevenţele petroliere.

„În 2016 acciza a fost scoasă şi nu a scăzut preţul. Companiile au demonstrat că nu prea au avut nici profit. Ia să vedem, dacă o punem la loc (acciza - n.r.) cresc? Eu cred că nu vor creşte. Totuşi perioada aia de romantism când făceau ce voiau pe aici s-a cam închis”, a declarat Mihai Tudose la România TV, referindu-se la companiile petroliere.

El a mai spus că există ”posibilitatea de a umbla la redevenţe”. „Bineînţeles. Nu înseamnă şantaj, înseamnă că în sfârşit nu mai avem alt tip de dialog cu ei, ci dialog oficial. (...) Dorim un stat puternic şi prietenos cu cei corecţi. Şi doar un stat puternic cu ceilalţi”, a adăugat Tudose.

El a ţinut să mai precizeze că majorarea accizelor nu va influenţa negativ viaţa românilor. 

×
Parteneri
Accident teribil în Ialomiţa! Autocar plin cu pasageri, răsturnat în şanţ
x close