Antena 3 CNN Politică Răzvan Cuc arată cum a sabotat Guvernul PNL autostrada Sibiu-Piteşti

Răzvan Cuc arată cum a sabotat Guvernul PNL autostrada Sibiu-Piteşti

Răzvan Cuc surprinde pe toată lumea după ce a intrat în Opoziție. Mai exact, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid, în care a acuzat Guvernul Orban că ţine la secret o notificare primită de la Comisia Europeană prin care s-ar periclita finanţarea autostrăzii Sibiu-Piteşti. 

Răzvan Cuc arată cum a sabotat Guvernul PNL autostrada Sibiu-Piteşti
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
16 Ian 2020   •   11:24

„Observ că Guvernul incompetent mimează transparenţa şi profesionalismul! Dacă erau sinceri şi transparenţi, întreb şi eu pentru românii care îşi doresc această autostradă, de ce nu fac publică această notificare transmisă de Comisia Europeană? Să vedem şi noi ce conţine scrisoarea! Nu este nicio problemă. O VOI ARĂTA EU, ROMÂNILOR!!! Acolo se precizează clar că nu vom primi niciun ban, până când nu se răspunde la clarificările cerute de CE. 

Până la primirea răspunsurilor, finanţarea este suspendată! În această notificare se face vorbire de lucruri halucinante!!! Este vorba de o specie de gândac şi unele chestiuni birocratice lipsite de consistenţă”. Sună frumos, nu? Neglijentă cum îi şade în obicei în ultima vreme, presa a preluat mesajul alarmist al ministrului şi a transformat bietul gândac (Morimus funereus, gândacul croitor al stejarului) într-o problemă naţională. Numai că nimeni nu pare să fi citit şi scrisoarea Comisiei Europene, pe care, imprudent, o publică domnul Cuc. 

Aflăm că nu respectivul gândac periclitează, în sine, construcţia autostrăzii, el era dat acolo doar cu titlu de exemplu.

Continuarea pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc PSD
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close