x close

Răzvan Cuc îi dă replica lui Ludovic Orban, în scandalul pentru lipsa autostrăzilor. Cine minte?

de A.M.P    |    19 Ian 2020   •   13:30
Răzvan Cuc îi dă replica lui Ludovic Orban, în scandalul pentru lipsa autostrăzilor. Cine minte? 482

Fostul ministru Răzvan Cuc îi dă replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, într-un interviu, că suspendarea finanțării de la Comisia Europeană pentru Sibiu-Pitești este o „minciună gogonată" a fostului ministru al Transporturilor.

„A fost un fake-news pe care-l combat categoric, că a luat Comisia Europeană decizia să suspende finanțarea celor cinci tronsoane de pe Sibiu-Pitești. O minciună gogonată realizată de fostul ministru al Transporturilor. Aici Digi Enviroment a cerut clarificări suplimentare privind măsuri pentru conservarea biodiversității pe care le vom transmite CE", a spus Ludovic Orban.

”Domnul Orban a fost la Bruxelles în prima sau a doua săptămână a acestui an. Adresa cu privire la problema gândacului a fost primită in România pe 23 decembrie. Dacă era un prim-ministru informat, în loc să se ducă să facă poze pe acolo, se ducea cu acea adresă. Pentru că nu e problema strict a Ministerului Transporturilor. E o problemă care vizează toate obiectivele de infrastructură din România. Pentru că o asemenea problemă poate apărea pe orice obiectiv în desfășurare în momentul de față”, a spus fostul ministru Răzvan Cuc, la Antena 3.

Răzvan Cuc a anunțat, sâmbătă, că oficialii Comisiei Europene au trimis o notificare pentru suspendarea finanțării din fonduri europene a autostrăzii Sibiu-Pitești. Fostul ministru al Transporturilor a precizat că premierul Ludovic Orban a vizitat Bruxelles doar pentru poze.

 

Citeşte mai multe despre:

Răzvan Cuc Ludovic Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati