Antena 3 CNN Politică Reacția lui Rareș Bogdan după ce prefectul PSD de Neamț a trecut la PNL: "Merită a doua șansă!"

Reacția lui Rareș Bogdan după ce prefectul PSD de Neamț a trecut la PNL: "Merită a doua șansă!"

Declarație surprinzătoare a lui Rareș Bogdan la Piatra Neamț. Dacă până acum a condamnat traseismul și mutarea primarilor de la PSD la PNL, de data aceasta a spus despre Vasile Panaite, fostul prefect PSD că ”a doua șansă o merită! Dacă vorbim de a treia, a patra, atunci e o problemă.”

Reacția lui Rareș Bogdan după ce prefectul PSD de Neamț a trecut la PNL: "Merită a doua șansă!"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    10 Sep 2020   •   18:15

Rareș Bogdan a mai declarat că migrația politică este cea mai mizerabilă boală a democrației românești și niciun partid politică nu trebuie să o folosească, potrivit stiri-neamt.ro.

Dar, când a venit vorba de primarii PSD trecuți la PNL, a spus că ”omul poate greși în viață, important este să-i vină mintea românului cea de pe urmă, dar să nu-i vină din 4 în 4 ani.”

Rareș Bogdan l-a parafrzat apoi parțial pe Petre Țuțea, spunând că: ”dacă până la o anumită vârstă nu ești de o anumită orientare politică, înseamnă că ai o problemă cu sufletul. Dar dacă rămâi la acea orientare politică după o anumită vârstă, ești un tâmpit.”

Cu un an în urmă, la tribuna Consiliului Național PNL, Rareș Bogdan spunea cu totul altceva: ”Nu îi primiţi în partidul nostru, ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientaţi, sunt îngenunchiaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei. Zdrobiţi-i în alegeri! Nu au ce căuta în casa noastră”.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan traseism
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close