Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Robert Negoiţă: Recomand tuturor PSD-iştilor să facă înţelegeri cu PDL, să îi batem rău de tot peste tot

Reacţia lui Robert Negoiţă: Recomand tuturor PSD-iştilor să facă înţelegeri cu PDL, să îi batem rău de tot peste tot

Reacţia lui Robert Negoiţă: Recomand tuturor PSD-iştilor să facă înţelegeri cu PDL, să îi batem rău de tot peste tot
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   13:21
Primarul Sectorului 3 i-a dat replica celui care i-a cerut excluderea din PSD: "Mihai Barbu e suparat! El vrea sa fie presedinte la PSD ILfov, iar eu o sustin pe Gabriela Firea. Maine sunt alegeri la PSD Ilfov si eu i-am spus ca o sustin pe Gabi".
 
Referitor la acuzatiile de colaborationism cu PDL-ul la alegerile parlamentare si locale, presedintele PSD Sector 3 a declarat: "Opinia mea e ca sa recomand tuturor psd-istilor sa faca intelegeri cu PDL-ul asa cum am facut eu si sa ii batem rau de tot peste tot", conform pesurse.ro.
 
Reamintim ca pe adesa Comitetului Executiv al PSD a fost depusa o adresa prin care Mihai Barbu, vicepresedinte al CJ Ilfov si al PSD Ilfov solicita EXCLUDEREA din PSD a lui Robert Negoita.

Acuze foarte grave la adresa lui Robert Negoita, primar al Sectorului 3 si presedinte al PSD Sector 3, au fost făcute sâmbătă. El este acuzat de colaborationism cu PDL si deci reprezintă un pericol la adresa USL-ului.
 

×
Subiecte în articol: PSD Robert Negoita pdl alegeri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close