Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Udrea, după demisia lui Diaconescu: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie din partea PMP

Reacţia lui Udrea, după demisia lui Diaconescu: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie din partea PMP

Reacţia lui Udrea, după demisia lui Diaconescu: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie din partea PMP
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Aug 2014   •   17:39

Război în partidul lui Traian Băsescu din care iese câştigătoare, aşa cum era de aşteptat, preferata preşedintelui, Elena Udrea, care s-a declarat pregătită să îl înfunte pe Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni.

Umilit, candidatul PMP la prezidenţiale, Cristian Diaconescu, şi-a dat demisia din partid şi a anunţat că va candida ca independent.

Elena Udrea jubilează şi aşteaptă ca Traian Băsescu să decidă el candidatul partidului. Preşedintele PMP a declarat, luni, după anunţul lui Cristian Diaconescu, că ea este pregătită să-şi asume candidatura din partea PMP la Preşedinţie.


"Cristi Diaconescu a fost doar desemnat candidat, nu a fost şi votat, eu ca preşedinte al PMP sunt pregătită să îmi asum candidatura la preşedinţia României. Aşa cum spun demult timp, sunt candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta. Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie", a spus Elena Udrea.

Reacţia lui Udrea a fost prezentată luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Cristian Diaconescu şi-a anunţat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale din acest an. În acelaşi timp, Diaconescu a precizat că nu va mai fi membru al Partidului Mişcarea Populară, însă va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close