Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Victor Ponta, după ce a scăpat de dosarul de evaziune fiscală

Prima reacție a lui Victor Ponta, după ce a scăpat de dosarul de evaziune fiscală

Prima reacție a lui Victor Ponta, după ce a scăpat de dosarul de evaziune fiscală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Iul 2017   •   14:15

Fostul premier Victor Ponta a spus miercuri, după ce procurorii cu clasat un dosar al său de evaziune fiscală, că nu el ar trebui să comenteze acest lucru, ci procurorul Uncheșelu, despre care fostul șef PSD spune că i-a ”lucrat” acest dosar.

”Mă întreabă jurnaliștii cum comentez decizia Parchetului General!

Acuzația că nu am înregistrat fiscal un contract de închiriere putea fi verificată în maxim 24 ore (deoarece în declarația mea de avere era trecut chiar și nr. de înregistrare de la Administrația Fiscală din Gorj - locul de domiciliu)! Dl procuror Uncheșelu mi-a deschis și a "lucrat" la acel dosar doi ani, după care nu l-a clasat (pe motivul evident că fapta nu există - așa cum prevedea legea), ci l-a declinat către Parchetul General pentru continuarea cercetărilor.

Cred că nu pe mine ar trebui să mă întrebe cum comentez soluția, ci pe Dl procuror Jean Uncheșelu!”, a scris fostul premier Victor Ponta, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Dosarul în care fostul premier Victor Ponta era acuzat de evaziune fiscală a fost clasat de procurori, la doar trei luni după ce documentul a ajuns la Parchetul General. 

Dosarul a fost disjuns din cauza “Turceni - Rovinari”.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta clasare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close