Antena 3 CNN Politică Reacția lui Victor Ponta, după ce președintele Klaus Iohannis a contestat la CCR legea privind eliminarea a 102 taxe

Reacția lui Victor Ponta, după ce președintele Klaus Iohannis a contestat la CCR legea privind eliminarea a 102 taxe

Reacția lui Victor Ponta, după ce președintele Klaus Iohannis a contestat la CCR legea privind eliminarea a 102 taxe
15 Noi 2016   •   13:56

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, marţi, Curţii Constituţionale a României o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, anunţă Administraţia Prezidenţială, şeful statului argumentând că actul normativ încalcă mai multe articole din legea fundamentală.

Președintele spune, în sesizare, că prin legea amintită sunt încălcate normele constituţionale referitoare la principiul separaţiei puterilor în stat şi cel al legalităţii, raporturile Parlamentului cu Guvernul, rolul Guvernului, precum şi cele care guvernează bugetul public naţional.

Pe 25 octombrie, Camera Deputaţilor a adoptat, pe articole, proiectul de lege iniţiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, menţinând şi eliminarea taxei radio-tv.

Fostul premier Victor Ponta a reacționat, la scurt timp după anunțarea acestei decizii. Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, că măsurile împotriva românilor sunt susținute în România și a lansat și un atac la președintele PNL, Alina Gorghiu, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș.

Normal - daca se eliminau 102 taxe din Germania sau din Franta Dl Iohannis si Dl Ciolos sprijineau total - dar in Romania nu!!! Romanii trebuie sa plateasca taxe in continuare / si sa nu mai ceara mariri de salarii si de pensii/ si daca se gandesc mai bine Iohannis si Ciolos in 2017 fac TVA la loc 24% - si nici nu luam banii europeni ca mai bine ii lasam sa ii foloseasca ei la altceva!!! Sigur ca orice masura IMPOTRIVA ROMANILOR este sprijinita de Propaganda Sorosista si de Noua Armata Sovietica numita PNL si coordonata de Tovarasa Alina ( spaima copiilor cuminti)!!!

Dar vine 11 Decembrie.....!

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close