Antena 3 CNN Politică Reacția PNL după ce social-democrații l-au propus pe Mihai Tudose pentru funcţia de prim-ministru

Reacția PNL după ce social-democrații l-au propus pe Mihai Tudose pentru funcţia de prim-ministru

Reacția PNL după ce social-democrații l-au propus pe Mihai Tudose pentru funcţia de prim-ministru
26 Iun 2017   •   14:34

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni că nu înţelege de ce Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, ar fi bun ca premier când "nu e bun la Ministerul Economiei".

"Eu am rămas nedumerit în urma acestei nominalizări pentru că am văzut raportul prezentat de Dragnea cu zero măsuri realizate, două măsuri realizate parţial şi, dacă nu mă înşel, 17 măsuri din programul de guvernare nerealizate. Adică, dacă un pesedist nu e bun la Ministerul Economiei, nu înţeleg de ce ar fi bun în funcţia de premier. Mi-aduc aminte că m-am întâlnit faţă în faţă cu Mihai Tudose în comuna Viziru, în alegeri, unde îl aştepta pe domnul Dragnea şi, din fericire, în comuna Viziru i-am bătut pe pesedişti, aşa că prezenţa mea a avut efecte mai benefice decât prezenţa domnului Tudose şi a domnului Dragnea", a susţinut liderul liberalilor, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat luni pentru funcţia de premier de către Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban mihai tudose PNL
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close