Antena 3 CNN Politică Reacţia PNL după declaraţiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am încercat o apropiere de Traian Băsescu

Reacţia PNL după declaraţiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am încercat o apropiere de Traian Băsescu

Reacţia PNL după declaraţiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am încercat o apropiere de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Noi 2013   •   12:58
Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristian Pocora, a declarat, sâmbătă, comentând afirmaţiile fondatorului PC, Dan Voiculescu, că nu PNL a încercat o apropiere de Traian Băsescu şi că PC ar trebui să-şi amintească faptul că este în ACD cu PNL, iar problemele ar trebui discutate acolo.
Pocora a spus că PNL a fost şi este un partener corect în USL, membru al Guvernului şi că liberalii susţin solidar întreg Guvernul.
"Nu noi suntem aceia care au încercat o apropiere de Traian Băsescu", a spus Pocora, conform Mediafax.
Potrivit acesteia, PC ar trebui să îşi amintească faptul că este într-o alianţă cu PNL, adică în ACD, iar liderii formaţiunilor ar trebui să discute în interiorul acesteia despre eventuale probleme.
"Nu credem că vreodată a existat un atac neloial al PNL la adresa unui membru PC al Guvernului. Întotdeauna când au existat puncte de vedere diferite am solicitat şi susţinut necesitatea discuţiilor. Totuşi PC trebuie să-şi amintească atunci când domnul Voiculescu vorbeşte despre loialitate în coaliţie, că se află într-o primă alianţă, ACD, cu PNL. Nu ar fi fost nimic straniu dacă aceste discuţii şi nemulţumiri ar fi fost purtate între liderii ACD", a spus Pocora.
Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi acţiuni cel puţin imorale faţă de social-democraţi.
El a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale. 
"PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole faţă de parteneri - PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Iată cum fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează. Fiecare cu metodele lui", a spus Voiculescu.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close