Antena 3 CNN Politică Prima reacție a ministrului Rafila, după ce Cristian Ghinea l-a făcut "puturos"

Prima reacție a ministrului Rafila, după ce Cristian Ghinea l-a făcut "puturos"

"Rafila, nu fi puturos, pune mâna și fă spitale!", a scris fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe Facebook.

Prima reacție a ministrului Rafila, după ce Cristian Ghinea l-a făcut "puturos"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    16 Feb 2022   •   17:39

"PSD e încurcat de cele 1,7 miliarde de euro din PNRR pentru construcția de spitale. Se dau de ceasul morții să găsească scuze și să inventeze pretexte ca să nu le facă. De asta și atacă PSD continuu PNRR pentru că impune un mod de a face lucrurile pe care ei nici nu-l știu, nici nu-l vor", a acuzat Ghinea.

"Este o mare confuzie, spitalele regionale nu sunt finanțate din PNRR. Am văzut și eu reacțiile. Au fost trei reacții, domnul Ghinea, domnul Voiculescu, doamna Mihăilă, a fost o reacție concentrată.

Nu vreau să intru în niciun fel de polemici. Am fost surprins. Limbajul domnului Ghinea a lăsat de dorit. Mă și gândeam la chestiunea cu cei șapte ani de acasă, dar probabil am făcut eu un exercițiu prea intens de gândire în ce îl privește pe domnul Ghinea", a declarat, miercuri, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a susținut, marți seara, la Antena 3, că a găsit în PNRR un buget care prevede 5 milioane de euro pentru funcționarea Agenției Naționale de Investiții în Sănătate și de cinci ori mai mulți bani prevăzuți pentru consultanță la această instituție.

„Agenția națională de investiții în sănătate: funcționarea cu 5 milioane de euro, consultanța cu 25 de milioane de euro. Așa a fost făcut contractul. Le-am pus la dispoziția corpului de control al premierului”, a spus Rafila, marți, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Rafila reactie ministru Cristian Ghinea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close