Antena 3 CNN Politică Reacții dure din PSD, la adresa UDMR: Este rodul presiunilor făcute din PPE. Avem majoritate și fără ei

Reacții dure din PSD, la adresa UDMR: Este rodul presiunilor făcute din PPE. Avem majoritate și fără ei

Reacții dure din PSD, la adresa UDMR: Este rodul presiunilor făcute din PPE. Avem majoritate și fără ei
19 Apr 2019   •   17:21

Au început să vină replici din zona PSD, după ce Kelemen Hunor a anunțat că UDMR nu va susține o restructurare a Executivului.

”Nu negociază locul la guvernare. Este rodul presiunilor făcute la nivelul PPE (Partidul Popularilor Europeni - n.r.). De mai multă vreme li se solicită să nu mai susțină guvernul PSD-ALDE, iar acum în preajma alegerilor presiunile au crescut” a explicat senatorul PSD Șerban Nicolae la ”100 de minute”.

”Am auzit ce a spus UDMR și știam că nu susține o restructurare a Guvernului, am și discutat cu colegii de la UDRM. Dacă vom merge pe restructurare, avem majoritate fără UDMR fără nicio problemă, în plenul reunit.Nu poți să îi contrazic pe colegii de la UDMR pentru că sunt oameni foarte aplicați. La cum a jucat în picioare Iohannis Constituția, e în stare să facă orice. Poți să dai vot în Parlament pentru tot Guvernul și Iohannis să nu semneze, că a ajuns la concluzia că poți să îți bați joc de Constituție și nu pățești nimic. Deci, orice e posibil la Iohannis. După ce am văzut declarațiile lui, el stabilește cine e bun de ministru, cine nu e bun, habar n-avem care sunt criteriile pe care le ia în calcul, e limpede pentru toată lumea care vrea să observe că el vrea să blocheze Guvernul cu orice preț, prin orice mijloace. Noi nu luăm în calcul prostiile lui Iohannis, să rămână cu prostiile lui, cu jocurile lui, cu blocajele lui. La Justiție va fi pus un interimar, că trebuie să funcționeze ministerul, noi sperăm ca, odată pentru totdeauna, de la minister să nu mai vină blocaje în ceea ce privește actele normative. În rest, Iohannis să se joace cum vrea.”, a spus și Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close