Antena 3 CNN Politică Recomandare de partid către Elena Udrea: Toţi democrat-liberalii trebuie "să tragă la căruţa PDL"

Recomandare de partid către Elena Udrea: Toţi democrat-liberalii trebuie "să tragă la căruţa PDL"

Recomandare de partid către Elena Udrea: Toţi democrat-liberalii trebuie "să tragă la căruţa PDL"
Sursa foto: Elena Udrea
13 Apr 2009   •   14:49

Toţi democrat-liberalii trebuie "să tragă la căruţa PDL" pentru a face un scor cât mai bun, a declarat luni vicepreşedintele partidului, Gheorghe Flutur referindu-se la anunţul colegei sale, Elena Udrea, de susţinere prin vot a candidaturii Elenei Băsescu la alegeri.
"Părerea mea personală este că va trebui să tragem la căruţa acestui partid şi să facem un scor cât mai bun ca să reprezentăm cât mai bine PDL în PE", a spus Flutur, subliniind că anunţul Elenei Udrea reprezintă "opinia personală" a acesteia, şi nu "o poziţie oficială a partidului".
Vicepreşedintele PDL a precizat că poziţia de sprijin manifestată de Elena Udrea în cazul candidaturii fiicei preşedintelui statului nu a reprezentat un subiect în discuţie în cadrul şedinţei conducerii PDL de astăzi.
"Eu, în calitate de coordonator de campanie cu domnul Blaga, coordonăm această campanie şi ne interesează ca PDL-ul să facă un scor cât mai bun şi mergem înainte", a spus vicepreşedintele PDL.
Întrebat cum comentează afirmaţiile Elenei Udrea, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, aflat pe prima poziţie în lista PDL pentru euroalegeri, a împărtăşit punctul de vedere al purtătprului de cuvânt al partidului. "Domnul Gheorghe Flutur v-a răspuns deja la această întrebare. Nu umblăm aşa, fiecare cu opiniile lui" a spus Stolojan.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate că o va vota pe Elena Băsescu la alegerile europarlamentare, chiar dacă fiica preşedintelui va prelua o parte din electoratul PDL.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close