Antena 3 CNN Politică Reconstituirea înregistrărilor. Orban: "Zi ceva frumos, SRI-ul nu e pe fir" (VIDEO)

Reconstituirea înregistrărilor. Orban: "Zi ceva frumos, SRI-ul nu e pe fir" (VIDEO)

Reconstituirea înregistrărilor. Orban: "Zi ceva frumos, SRI-ul nu e pe fir" (VIDEO)
Sursa foto: orban
18 Aug 2009   •   17:35
"După ce am verificat, cel puţin acest aparat de înregistrare nu înregistrează atâta timp cât nu e pornită instalaţia de sonorizare", a declarat Ludovic Orban, după ce a verificat microfoanele din sala comisiei din Palatul Parlamentului.

Orban a reconstituit presupusul moment al înregistrărilor, glumind pe seama celor care testau aparatele. "Doi-Zece, Doi-Zece, zi ceva frumos, SRI-ul nu e pe fir", i-a cerut Orban unuia dintre cei care mânuiau aparatura de înregistrare.

Membrii comisiei de anchetă în cazul Udrea au cerut Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor să afle cine i-a înregistrat. Aceştia s-au declarat uimiţi de faptul că în clădirea Parlamentului pot fi făcute înregistrări ilegale. Preşedintele comisiei, Ludovic Orban, a propus să fie trimisă o sesizarea la Parchet care să semnaleze că a fost făcută o înregistrare ilegală în Palatul Parlamentului.

RECONSTITUIREA ÎNREGISTRĂRILOR: "Doi-Zece, Doi-Zece"


"Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor va face toate investigaţiile necesare. Acum am vrut doar să văd dacă acesta înregistrează", a mai spus zâmbind Orban.

Membrii comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea au fost personajele principale într-o înregistrare apărută zilele trecute în presă. În acest context, parlamentarii au decis ca toate şedinţele, inclusiv cele în care se trag concluzii să fie publice. În acest mod nimeni nu va mai fi tentat să le înregistreze.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close