Antena 3 CNN Politică Referendumul pentru Legea Capitalei a fost anulat

Referendumul pentru Legea Capitalei a fost anulat

Referendumul pentru Legea Capitalei a fost anulat
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2011   •   18:38

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, vineri, referendumul în urmă căruia s-ar fi decis organizarea administrativă a Capitalei a fost anulat. Împărţirea administrativă va fi făcută pe sectoare ca şi până acum.  

Decizia a fost adoptată cu 34 de voturi pentru anularea referendumului, unul împotrivă şi unul contra. Cele din urmă au venit din partea consilierilor PNL.

O şedinţă a CGMB a fost convocată vineri, la ora 18.00. În cadrul acestei reuniuni s-a discutat despre anularea referendumului din Capitală, programat pentru 26 iunie. Şedinţa a fost stabilită vineri dimineaţă la întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu, primarul general Sorin Oprescu, primarii sectoarelor Capitalei şi liderii de grup ai partidelor politice reprezentate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Primarii de sector şi primarul general al Capitalei au convenit, vineri dimineaţă, să propună Consiliului General anularea referendumului pentru Legea Capitalei. Referendumul nu ar mai fi de actualitate în condiţiile reorganizării teritoriale.

 









×
Subiecte în articol: referendum Sorin Oprescu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close