Antena 3 CNN Politică Remus Borza, după excluderea din ALDE: ”Tăriceanu va rămâne singur să stingă lumina”

Remus Borza, după excluderea din ALDE: ”Tăriceanu va rămâne singur să stingă lumina”

Remus Borza, după excluderea din ALDE: ”Tăriceanu va rămâne singur să stingă lumina”
Sursa foto: Foto: Facebook/Remus Borza
26 Iun 2017   •   15:11

Deputatul Remus Borza, exclus din ALDE după ce a votat împotriva adoptării moţiunii de cenzură, susţine că liderul partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, "va rămâne singur să stingă lumina", dacă va continua să mai excludă din partid.

"Am luat act de decizia Biroului Politic Executiv de excludere a subsemnatului din ALDE. Primesc această hotărâre cu regret şi îngrijorare. Nu în ceea ce mă priveşte, ci în ceea ce priveşte viitorul acestei construcţii politice, ALDE. Este descalificant şi dezonorant pentru un partid ce se pretinde liberal să sancţioneze delictul de opinie cu excluderea, marginalizarea şi ostracizarea celor care nu respectă 'disciplina de partid', celor care nu se supun necondiţionat conducătorului mult iubit, celor care refuză să facă parte din cooperativă.”, a declarat Remus.
Acesta a mai precizat că dacă Tăriceanu va continua să excludă din partid, în medie, câte un parlamentar indezirabil pe lună, în curând va rămâne singur să stingă lumina la ALDE.

Biroul Politic Central al ALDE a decis, cu majoritate, excluderea din partid a lui Remus Borza, după ce acesta a votat împotriva demiterii Guvernului Grindeanu la moţiunea de cenzură, a anunţat, luni, liderul formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: reactie excludere ALDE Tariceanu partid vot
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close